Home » Beurs Vrouw & Zo Joure

Beurs Vrouw & Zo Joure

Gepubliceerd op 29 oktober 2016 16:00

Het nieuwste evenement van het Noorden; het avondje uit voor de vrouw die de nieuwste mode wil shoppen, in is voor een geintje, mee doet met leuke workshops en/of bijvoorbeeld wil dansen op swingende muziek.
Vrouw & zo zal plaatsvinden op 29 oktober van 16:00 to 23:00u in Joure bij Beursplein Fryslan.

Evenementen voor vrouwen zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse uitgaans leven van de vrouw anno 2016.

Even een avondje uit met vriendinnen, lekker shoppen bij verschillende leuke bedrijven, informatie krijgen over beauty producten en een drankje doen aan de bar, het kan overal maar leuker bij Vrouw & zo! Chunk Palace neemt deel aan dit allernieuwste evenement!

Vrouw & zo bied naast het boven genoemde meer voor de vrouw van nu.

Bij binnenkomst in het prachtige pand van Beursplein Fryslan in Joure kunnen de dames eerst hun jas kwijt bij de garderobe om daarna door te lopen naar het Horecaplein. Naast een hapje en een drankje is er ook een speciale Vrouw & zo cocktail te koop.

In de zeer ruime zaal zullen de standhouders komen te staan verdeeld over tafels, marktkramen en studio's komen de verschillende branches en bedrijven goed tot hun recht. Er is ruimte voor wel 150 bedrijven!

Op de begane grond zullen ook een aantal bedrijven zijn die workshops aanbieden.

De grote entree heeft ook een chique trap waar deze avond een bijzondere modeshow op zal worden gehouden. Er zal casual kleding worden geshowd, lingerie en...bruidsmode! Een ware happening dus.

Op de eerste verdieping zal er een hippe bar worden gecreerd met een dansvloer zodat de dames kunnen swingen op de muziek van Dr.Bee & The Kingmen. Op deze verdieping zal ook de bruidsmode zaak aanwezig zijn die mee doet aan de modshow.

Het entree voor de dames is 5,00 euro.

Kortom, er is van alles te zien, te voelen, te proeven en te beleven bij Vrouw & zo!


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.